Nyheter


Filtrera

Trygg partner!

Näldens Värmeindustri är en trygg affärspartner med stabil grund och god ekonomi. Därför pryder vi återigen vår sida med ett uppdaterat sigill från UC som med högsta kreditvärdighet.

Årets leverantör

Konfetti och jubel! I går utsågs NVI till årets leverantör av ELDA. Vi är mäkta stolta över utmärkelsen och all fina omdömen som ni gett oss! I fjol fick Niklas Ekeroot utmärkelsen Årets Brandsläckare (Serviceperson) och så detta nu i år!

Stort tack alla! Utan er är vi ingenting.

 

Arets leverantor

Strålskydd

För att minska avstånd till brännbart material från 500 mm till 150 mm när ni monterar ett oisolerat startrör har vi ett fiffigt strålskydd. Strålskyddet finns i dim 125 och är teleskopiskt justerbart i längd mellan 550-1000 mm.

 

Stralskydd

Vinklar NVI 2000 Combi

Tidigare har vi endast levererat vinklar i 15, 30 och 45º till vår Combi-skorsten. Nu finns även 52 och 63º i vårt sortiment samt även rensluckemodul.

 • Halvisolerad vinkel art 15 85 00- följt av grader
 • Helisolerad vinkel art 15 84 00- följt av grader
 • Renslucka halvisolerad 550 mm art 15 81 82
 • Renslucka helisolerad 550 mm art 15 81 80
 •  

  Täcksvep

  Vädersäkring av skorstenshuv

  Vädrets makter är omöjliga att styra över. Vinterns stora snömängder har medfört att snön på vissa områden har letat sig in i skorstenshuvarna. Vi har nu tagit fram ett vädersäkringskit som kompletteras till huvarna (gäller både NVI 3000 och NVI 2000). En diffussionsspärr klistras på undersidan av underbeslaget (undantag vid papptak) för att smält snö, isbildning eller eventuell kondens stoppas från att rinna ner i bostaden. Diffussionsspärren levereras redan med er skorsten.

  Täcksvep

  Täcksvep NVI 3000

  Vid kapning av modul vid ex. förskjutning av skorsten eller bakanslutning genom vägg, finns nu ett kapsvep som döljer den kapade ytan på modulen. Kapsvepet följer med som en egen artikel om ni väljer vinklad skorsten. Vid bakanslutning så ligger den med i kartongen tillsammans med vinkelanslutningen. Art 32 12 40.

  Täcksvep

  Varukorg